Количката е празна

Условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Настоящият документ съдържа общите условия за ползване на сайта AVTOINSTRUMENTI.COM и дава информация на потребителя за работа със системата.

Чрез този сайт „ЕМВЕКО“ АД (наричан по-долу Доставчик) предоставя възможност за поръчка и доставка на стоки през интернет.

Всяка оферта, публикувана на сайта съдържа следната информация за продуктите в нея: снимка (снимката е илюстративна), наименование на продукта, производител, единична цена, описание.

В цената на продуктите не е включена цена за доставка. За някои от продуктите има обявена отделна цена за доставка. За всички останали се прилагат тарифите на „СПИДИ“ АД.

При избиране на начин на плащане „Наложен платеж“ – стойността на доставката не се включва в сумата на поръчката и няма да бъде визулализирана в потвърждението на поръчката. Стойността на доставката в този случай се заплаща директно на куриера на „СПИДИ“ АД.

При избиране на начин на плащане „Банков път“ – стойността на доставката ще бъде включена в проформа фактурата, която ще бъде издадена за заплащане по банков път.

Поръчка може да бъде направена както от регистриран, така и от нерегистриран потребител.

Регистрацията не е задължително условие.

Предимството на регистрираният потребител е, че в своя акаунт той ще може да вижда историята на своите поръчки, да проследява техния статус и няма да е необходимо да въвежда всеки път данните си за доставка. Ако желаете да се регистрирате изберете „РЕГИСТРАЦИЯ“ и попълнете формата.

Ако вече сте регистриран потребител, за да запазите направените от Вас заявки, трябва да влезете в своя акаунт.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

 

За да добавите избраният от Вас артикул в пазарската количка, използвайте бутон КУПИ.

Ако желаете да продължите пазаруването, натиснете „Продължете да пазарувате“ и изберете следващ продукт и по същия начин го добавете в количката.

От ПАЗАРСКА КОЛИЧКА може да прегледате и редактирате избраните от Вас продукти.

Ако сте приключили с пазаруването, попълнете „ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТА“, а ако адресът за доствка е различен от този, попълнен в информацията за клиента – попълнете и „ИЗПРАЩАНЕ ДО“.

Изберете начин на плащане от възможните два варианта: „Наложен платеж“ или „Банков път“.

При приключване на поръчката имате възможност отново да се регистрирате чрез „РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ“ или да приключите пазаруването без регистрация чрез „ПРИКЛЮЧИ КАТО ГОСТ“.

За да изпратите Вашата поръчка, изберете бутон „ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА“.

След изпращане на поръчката на посочения от Вас електронен адрес ще получите съобщение с потвърждение за приета поръчка.

След обработване на заявката, на посочения телефон за контакт с Вас ще се свърже служител на фирмата, за да потвърдите поръчката си.

Ако сте избрали плащане по банков път, след потвърждаването на поръчката по телефона ше получите email с проформа фактура.

Заявки направени след 16.00 часа се обработват на следващия ден.

Заявки направени в почивни дни  се обработват  първия работен ден.

РАЗХОДИТЕ по доставка на стоката са за сметка на Получателя.

При доставяне на пратката получателят е длъжен да се убеди в целостта на опаковката и да провери дали съдържанието на пакета съответства на придружаващия пратката документ.

При нарушена цялост на опаковката клиентът има право да изиска от куриера да състави протокол за увреждане на пратката.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Всеки потребител, работещ с този сайт е обвързан с настоящите правила и условия за ползване.

Заявяването на определен продукт представлява потвърждение на желанието на потребителя да поръча за доставка конкретна стока срещу посочената за нея цена, както и съгласието си с условията за ползване на сайта.

Доставчикът и потребителя приемат, че електронната кореспонденция и изпращането на данни, попълнени от клиента чрез натискане на електронен бутон, са равнозначни на информацията, предавана на хартиен носител.

Доставчикът гарантира, че данните, подадени от потребителя ще се използват единствено за коректно обработване на поръчката и по-добра комуникация.

Спазвайки ЗЗП доставчикът информира потребителя, че има право да върне заявената стока в рамките на 7 работни дни, считано от датата на покупка /чл.55от ЗЗП/.

Това си право потребителят може да упражни в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който са предадени на куриера от доставчика, не са увредени при транспорта, не са ползвани и не е нарушена тяхната опаковка.

Връщането на продуктите е за сметка на потребителя.

Доставчикът си запазва правото на промени в сайта по отношение на:

Оферти, цени, садържание и каквато и да било друга информация и не носи отговорност, ако потребителя черпи такава от кеширана страница.

Потребителите на този сайт нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановените правила за комуникация и да извършват действия, увреждащи интересите на трети лица.

Потребителите нямат право да извършват поръчки от името на друго лице, без неговото съгласие. Доставчикът не носи отговорност за вреди, евентуално причинени при ползване на предоставените услуги.

Потребителите на този сайт нямат право да копират или ползват текстове, картини или части от него, без изрично разрешение на „ЕМВЕКО“ АД.

Уеб дизайн: Акцент-Д